Gör skönhetsshoppingen säker med VPN

VPN-tjänster är ett utmärkt sätt att förbättra din integritet och säkerhet online, och det finns många olika alternativ beroende på dina behov. I den här artikeln går vi igenom några av de bästa VPN-tjänsterna som finns och lyft fram vad som gör att de sticker ut från mängden. Så oavsett om du letar efter en VPN med starka säkerhetsfunktioner eller en som är vi har allt som behövs för streaming. Hos MakeITSecure kan du läsa mer om olika VPN tjänster.

Vilken är den bästa VPN-tjänsten?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom den bästa VPN-tjänsten för dig beror på dina individuella behov och preferenser. Några av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när du väljer en VPN är dock följande:

  1. Det land eller den region som du vill ansluta till. Alla VPN-tjänster fungerar inte i alla länder, så se till att den du väljer har servrar på den plats du behöver.
  2. Vilken typ av enhet du vill använda den på. Vissa VPN-tjänster finns bara tillgängliga för PC eller Mac, medan andra också har mobilappar.
  3. Hur många enheter du vill använda den på. De flesta VPN-tjänster låter dig ansluta flera enheter, men vissa har gränser.
  4. Din budget. VPN-tjänster kan kosta allt från gratis till ganska dyrt.

Olika VPN tjänster

När du vet vad som är viktigt för dig kan du börja jämföra olika VPN-tjänster och se vilken som passar dig bäst. Här är några av våra favoriter:

PrivateVPN

PrivateVPN är en nyare VPN men har redan gjort sig ett namn med starka säkerhetsfunktioner och utmärkta hastigheter. De har servrar i över 50 länder och tillåter upp till sex enheter att vara anslutna samtidigt.

NordVPN

Den här VPN-tjänsten är välkänd för sina starka säkerhetsfunktioner, inklusive kryptering i militärklass och en strikt policy om att inte logga. Den har också servrar i över 60 länder och tillåter upp till sex enheter att vara anslutna samtidigt.

ExpressVPN

ExpressVPN är en annan mycket respekterad VPN och erbjuder bra hastigheter och tillförlitlighet plus ett stort servernätverk som täcker 94 länder. Det tillåter också tre samtidiga anslutningar.

CyberGhost

Denna VPN är ett bra budgetalternativ med servrar i över 60 länder och en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. De har även appar för både PC och Mac samt Android- och iOS-enheter.

TorGuard

TorGuard är ett annat bra alternativ för dem som letar efter en VPN med starka säkerhetsfunktioner. Den har servrar i över 55 länder, tillåter fem enheter att vara anslutna samtidigt och erbjuder en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti.Det finns många andra bra VPN-tjänster där ute, så känn dig inte begränsad till dessa fem. Gör din egen forskning och hitta den som passar bäst för dina behov. Och kom ihåg att en VPN är en bra investering för integritet och säkerhet på nätet, så det är värt att lägga lite tid på att hitta den rätta för dig.

Lycka till med surfandet! 🙂