Ögonfransserum: bäst i test 2021

Något som blivit oerhört populärt på senare tid är ögonfransserum. Ögonfransserum är, som namnet avslöjar, ett serum som man applicerar på ögonfransarna för att främja den egna produktionen och förbättra dess kvalitet. I takt med att mer naturliga produkter har blivit mer populärt för att förbättra sitt utseende har även dessa typer av produkter uppkommit. Många influensers förespråkar de och hävdar att de upplever enorma resultat efter bara några få veckors användning. Olika tester har genomförts under 2021 för att konstatera vilket serum som faktiskt är bäst.

Skillnad mellan olika märken

Den främsta skillnaden mellan respektive varumärke är vilka aktiva ämnen de använder sig av, samt vilket resultat de utlovar. Vissa serum är fokuserade på att enbart öka kvaliteten på den egna fransen, medan vissa andra utlovar längre eller tätare fransar. Många nya företag har börjat producera denna typ av produkt för att konkurrera med andra, men vissa förblir bättre än andra.
Prisklasserna varierar även, men de som är lite dyrare på skalan har bevisats vara bättre än de billigare varianterna. Detta eftersom kvaliteten på de aktiva ämnena och produkten överlag tenderar att vara bättre, då dessa verksamma ämnen är dyrare än de av sämre kvalitet och med mindre aktiva ämnen. substans.

Det vinnande serumet

Det serumet som vunnit när man ställt olika serum mot varandra är XLASH som vann både i fjol, och i år tack vare resultatet det ger. För att uppnå bäst resultat med XLASH serum ska man använda det i 6-8 veckor, varav de sex första veckorna dagligen. Efter de sex första veckorna är avklarade bö man enbart använda serumet ett fåtal dagar i veckan, då det inte krävs mer produkt för att bibehålla resultatet. På så sätt är även produkten dryg, då den håller väldigt länge eftersom det enbart är under den första sexveckorsperioder som man ska använda den så pass intensivt.

Detta serum har vunnit samtliga tester som gjorts att denna typ av produkt, och det är bevisat att den ger den effekt den marknadsför att ge.

På andra plats kom XLASH andra serum- XLASH Pro serum, vilken, till skillnad från det förstnämnda serumet, innehåller rosenextrakt. Detta serum utlovar resultat efter tre till fyra veckor, vilket är en vecka senare än för det förstnämnda serumet. Den anses fortfarande vara det näst bästa i test då även den ger det resultat den utlovar.

Förutsättningar för att få ett gott resultat

Liksom alla typer av produkter, krävs att man använder den enligt anvisningarna för att den ska kunna ge den effekt som den är gjord för att uppnå. Det är därför viktigt och kritiskt att man, oavsett vilket ögonfransserum man väljer att använda sig av.

Vad som gör att serum fungerar

För att kunna uppnå effekten som samtliga serum utlovar krävs att det finns aktiva ingredienser som stimulerar tillväxten av ögonfransarna. De bästa serumen innehåller en kombination av antioxidanter, aminosyror och biotin vilka alla aktiverar hårsäckarna vilket gör att de producerar mer och starkare fransar som svårare går av då de byggs upp och stärks inifrån.

Olika serum kan dock fungera olika bra för olika personer och det bästa är dock att man som konsument testar sig fram för att hitta det serum som passar en själv bäst.